TROEVEN

Eikaart
Bilzen

Eikaart is een gloednieuw bedrijvencentrum op een fantastische locatie in Bilzen. Op een steenworp van E313 vind je 19 kmo-units, helemaal op maat van jouw onderneming. 

Deze eenheden zijn een serieuze upgrade voor elke toekomstgerichte onderneming. Moderne kmo-units die perfect beantwoorden aan eisen van bedrijven in de 21ste eeuw. Naast een eersteklas ligging bieden ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en een uitstraling om U tegen te zeggen. Een duurzame investering waarmee je bedrijf klaar is voor de volgende stap.

BEKIJK AANBOD
BEKIJK AANBOD
TROEVEN

KMO-units
op maat

De 19 polyvalente KMO-units van Eikaart hebben een oppervlakte tussen 134m² en 442m². Zo vind je beslist een unit met de geknipte oppervlakte voor jouw activiteit. De units worden casco afgewerkt.

2 KMO-units zijn uitgerust met een veelzijdige kantoorruimte. Voor de inrichting van je kantoorruimte kun je terecht bij onze ervaren partners van Glaudis. Verder heeft Eikaart 2 KMO-units met conciërgewoning. Ook hier helpt Glaudis je verder met een buitengewone inrichting. Zo kun je wonen en werken combineren in een uniek kader.

Bij Eikaart onderneem je op een fantastische locatie met een uitmuntende uitstraling. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

CONTACTEER ONS
CONTACTEER ONS
CONTACT

Wenst u meer informatie te ontvangen over Bedrijvencentrum Eikaart te Bilzen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of via het invulformulier.

Info & verkoop
T. 0495 235 969
info@wage.be