OMGEVING

Ondernemen
op een
toplocatie

Voor bedrijven is Bilzen een prima uitvalsbasis. Naast de uitstekende ligging heeft de stad heel wat troeven voor lokale ondernemers. 

Huis van de Economie
Stad Bilzen is een fijne thuishaven voor bedrijven. Het Huis van de Economie ondersteunt ondernemers uit alle sectoren en is een uitstekende bron van informatie voor je bedrijf. Verder organiseert de gemeente ook jaarlijkse netwerkevenementen onder de noemer ‘Bilzen onderneemt’.

Ondernemersclubs
Verschillende entrepreneurs verenigen zich in de plaatselijke afdelingen van Unizo en Voka. Unizo Bilzen en Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg brengen ondernemers samen en begeleiden lokale bedrijven met informatie en advies. Dankzij hun sterke netwerk groeit je onderneming in Bilzen onder de beste omstandigheden.

Alden Biesen
De Landcommanderij Alden Biesen is een unieke historische locatie, volledig uitgerust voor bedrijfsevenementen. Van vergaderruimte over congreszaal tot buitenlocatie: Alden Biesen is een opvallende locatie voor jouw bedrijfsevent.

BEKIJK AANBOD
BEKIJK AANBOD
LIGGING

Bilzen ligt in de driehoek Hasselt – Genk – Maastricht. De KMO-units van Eikaart hebben een uitstekende ligging aan de grote ring van Bilzen. Zo bereik je met de wagen vlot de hele gemeente en ben je dicht bij alle invalswegen. Van daaruit rij je naar Hoeselt, Tongeren, Riemst en Lanaken.  

Via de gewestwegen ben je snel in Genk en Maastricht. Langs de afrit Bilzen-Hoeselt rij je meteen de E313 op. Zo ben je snel in Hasselt, Tongeren of Luik. Via het Klaverblad rij je vlot door naar Antwerpen, Brussel en Leuven.

Je rijdt bovendien gemakkelijk door naar Duitsland, Nederland en Frankrijk. Bilzen ligt in het hart van de Euregio, een absolute toplocatie voor Europese bedrijven. Eikaart is de perfecte uitvalsbasis voor strategische samenwerkingen met bedrijven uit de hele regio.

GOOGLE MAPS
GOOGLE MAPS
CONTACT

Wenst u meer informatie te ontvangen over Bedrijvencentrum Eikaart te Bilzen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of via het invulformulier.

Info & verkoop
T. 0495 235 969
info@wage.be